Ajankohtaista

Ajankohtaista|2.1.2024

Tarjouspyyntö kuluttajamuovipaalien ja lasipakkausjätteen kuljetuksista

Pakkausjätteiden kuljetuksiin liittyvä tarjouspyyntö avoinna Suomen Pakkaustuottajat Oy (SPT) pyytää tarjoustanne kuluttajamuovipaalien kuljetuksesta Suomessa ja lasipakkausjätteen kuljetuksesta terminaaleista tuottajayhteisön osoittamaan…

Lue lisää

Ajankohtaista|5.12.2023

Tarjouspyyntö metallijätteen ja muovipakkausjätteen koostumustutkimuksista

Pakkausjätteiden koostumukseen liittyvien tutkimushankkeiden tarjouspyynnöt avoinna Vuonna 2024 toteutetaan kaksi  tutkimushanketta: metallijätteen valtakunnallinen koostumustutkimus ja muovipakkausjätteen valtakunnallinen koostumustutkimus. Tutkimushankkeet ovat…

Lue lisää

Ajankohtaista|30.10.2023

Lehdistötiedote 30.10.2023

Suomen Pakkaustuottajat Oy (SPT) ja Remeo ovat tehneet sopimuksen kuluttajamuovipakkausten lajittelusta Remeon Vantaan materiaalinkäsittelylaitoksella. Remeo tarjoaa sopimuksen myötä SPT:lle kotimaisen kierrätysvaihtoehdon, jota kehitetään yhteistyössä.

Lue lisää

Ajankohtaista|13.10.2023

Ennakkotietoa SUP-maksuista

Pakkaako tai maahantuoko yrityksesi syömävalmiita elintarvikkeita tai juomia muovia sisältäviin kertakäyttöpakkauksiin? Onko yrityksessäsi tarjolla muovikasseja tai -pusseja kuluttajien ostosten pakkaamiseen?

Lue lisää

Ajankohtaista|29.8.2023

Lehdistötiedote 29.8.2023:

Suomen Pakkaustuottajat Oy (SPT) on solminut ruotsalaisen Svensk Plaståtervinning Ab:n (SPÅ) kanssa sopimuksen kuluttajien muovipakkausjätteen kierrätyksestä.

Lue lisää

Ajankohtaista|15.8.2023

Logistiikkakilpailutus: paalattu kuluttajamuovi

Suomen Pakkaustuottajat Oy (SPT) pyytää tarjoustanne kuluttajamuovipaalien kuljetuksesta erikseen osoitetuista terminaaleista muovinkierrätyslaitokselle Ruotsiin.

Lue lisää

Ajankohtaista|14.6.2023

PUUPAKKAUSPÄIVÄN ANTIA

Puupakkauspäivä järjestettiin 9.5.2023 Yleisen Toimialaliitto YTL:n ja Suomen Pakkaustuottajat Oy:n toimesta. Tapahtumassa keskityttiin vastuullisuuteen ja alan uusiin suuntauksiin.

Lue lisää

Ajankohtaista|14.6.2023

AKTIIVINEN VUOROPUHELU YHTEISTYÖSTÄ KÄYNNISTYI KEVÄTSEMINAARISSA

Suomen Romukauppiaiden Liiton Kevätseminaari järjestettiin Kuopiossa 22. huhtikuuta 2023. Liitto edustaa noin sataa suomalaista romukauppiasta, jotka toimivat ympäristöluvan piirissä.

Lue lisää

Ajankohtaista|17.3.2023

SUOMEN PAKKAUSTUOTTAJAT OY:N INFOTILAISUUKSIEN KIERTUE ETENEE VAUHDIKKAASTI

Vuoden 2023 alussa aloitettujen infotilaisuuksien tarkoituksena on valistaa jätelaitosten ja kuntien henkilöstöä pakkausten tuottajavastuusta ja kierrätyksestä sekä pakkausjätteen kiinteistökeräykseen liittyvistä vastuista ja toimintatavoista.

Lue lisää