4.7.2022

Tiedote 4.7.2022: Suomen Pakkaustuottajat Oy:n nimitysuutisia

DI Pekka Tommola on nimitetty Suomen Pakkaustuottajat Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2022 alkaen.
Tommola on työskennellyt aiemmin Stora Enson pakkaustuoteyksikön myynnistä vastaavana johtajana.
Hän on myös toiminut Suomen Pakkausyhdistyksen hallituksen jäsenenä vuodesta 2013 alkaen, joista kolme viimeistä vuotta puheenjohtajana.

”Olen todella iloinen, että Pekka Tommola siirtyy johtamaan ja viemään eteenpäin Suomen Pakkaustuottajien toimintaa. Yritys on isossa muutosvaiheessa ja Pekan vahva johtamiskokemus ja tuntemus pakkausalasta tukevat tavoitteiden saavuttamisessa”, Suomen Pakkaustuottajien hallituksen puheenjohtaja Heli Tammivuori kertoo.

”On hienoa päästä luotsaamaan yritystä, joka tekee merkityksellistä työtä tulevaisuuden hyväksi. Pakkausten kierrätykseen kohdistuu kasvavia odotuksia ja velvoitteita. Pakkausten tuottajien odotukset kierrätyksen vastuullisesta ja tehokkaasta hoitamisesta on tärkeä ottaa huomioon toimintaa kehitettäessä. Uskon että toimialatuntemukseni ja vahva osaaminen asiakkuuksista auttavat toiminnan kehittämisessä yhdessä asiantuntijaorganisaation kanssa” Pekka Tommola sanoo.

SANNA PELTOLA MUOVINKIERRÄTYKSESTÄ VASTAAVAKSI MATERIAALIPÄÄLLIKÖKSI

1.8.2022 aloittaa tehtävässään myös Suomen Pakkaustuottajat Oy:n muovinkierrätyksestä vastaavaksi materiaalipäälliköksi nimitetty MMM Sanna Peltola. Lassila & Tikanojalla liiketoimintapäällikkönä toimineella Peltolalla on yli kymmenen vuoden kokemus pakkausten tuottajavastuuasioista.


Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja, Heli Tammivuori puh. 040 557 5667

Tiedote on alun perin julkaistu Suomen Kuitukierrätys Oy:n sivuilla 4.7.2022.